Precrtaj listić – precrtaj fašizam!

RSRS poziva sve antifašiste da 21. juna izađu na izbore i ponište glasačke listiće.

Ovi izbori su farsa. Sprečimo da se pretvore u tragediju.

Saznaj kako:
– poseti internet stranicu antifašističke kampanje PRECRTAJ FAŠIZAM

www.precrtajfasizam.rs

Radnička klasa nema izbora na ovim “izborima”. Razvija se ono na šta Revolucionarni savez rada Srbije (RSRS) upozorava od početka godine, a to je profašistička zavera koja ima za cilj da uguši preostala ljudska prava i slobode, a čiji je prvi korak ,,uguravanje” fašističke bande “Levijatan” na izbornu listu.

Samo jedinstveni borbeni anti-imperijalistički i antifašistički, parlamentarni i sindikalni front radničkih i levičarskih snaga može da zavede demokratski red u politički i ekonomski haos izazvan korupcijom i dezorganizovanošću buržoazije – samo takav front može da spreči profašističku zaveru koja se nadvija nad zemljom.” (Akcioni komitet RSRS, 19. januara 2020.)

“Nedavni huliganski ispadi protiv izbeglica u Beogradu, orkestrirani povratak notornih fašista u zemlju, rasističke kampanje i pro-vladajućih i pro-opozicionih buržoaskih partija i promena kursa državne politike prema izbeglicama, a sve u uslovima društvenog, političkog i ekonomskog haosa izazvanog korupcijom i političkim bankrotstvom dekadentiranih buržoaskih klika – u potpunosti potvrđuju ocene AK Revolucionarnog saveza rada Srbije (RSRS) o nadvijanju profašističke zavere nad zemljom.” (Edukativna komuna RSRS, 26. februara 2020.)

Please dear friends, aware the international public about this dangerous pro-fascist activities in our country, that we are trying to stop. Our Alliance is trying to warn the public about the pro-fascist plot that is preparing in our country, which this corona-virus crisis has only speeden up.” (Međunarodni komitet RSRS, april 2020.)

Kako bi sprečili da “Levijatan” i ostali klovnovi u ovom političkom cirkusu zvanom ,,Parlamentarni izbori u Srbiji 2020” dobiju svojih “5 minuta” – potrebno je izaći na izbore i poništiti listiće. Tako podižemo izlaznost koja škodi svim fašistima i smanjujemo mogućnost da budu u parlamentu i steknu poslanički imunitet koji će štititi njihov kriminal i terorizam.

Pokažimo da smo slobodarski narod, koji ne odbacuje krvavo stečenu slobodu zasnovanu na antifašističkim vrednostima. Ne dozvolimo da nam crnokošuljaši šetaju ulicama. Ne dozvolimo da nas prebijaju ako se pobunimo protiv poslodavca. Ne dozvolimo da ugrožavaju živote naših porodica i prijatelja. Odbranimo čast naših predaka i budućnost svojih potomaka!

21. juna: precrtaj listić – precrtaj fašizam!
Odlučno sprečimo profašističku zaveru!

Akcioni komitet RSRS,
14. jun 2020.